klaptafel - vrijstaand

Klaptafel verrijbaar

Met z’n elegante uiterlijk en mogelijkheden, is de klaptafel bij uitstek ideaal voor het inrichten van multifunctionele ruimtes zoals; leslokalen, auditoria, enzovoort.

Door het gemak van de verrijdbaarheid is de opstelling telkens eenvoudig en snel aan te passen naar het gewenste aantal plaatsen, in de meest ideale opstelling.

klaptafel ingeklapt zijkant_02

De klaptafel is optioneel uit te voeren met een zichtschot in effen wit plexiglas. Deze wordt dusdanig bevestigd dat deze bij het opklappen en ‘nesten’ geen obstakel vormt.

Product informatie

info

Tafellijn met een compacte vormgeving.

  • Toepassing: Tafellijn voor multifunctionele ruimtes en omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, restaurant, kantine etc.
  • De tafel is makkelijk op te klappen en te verplaatsen door middel van de wielen die er onder zitten, zo kan je een ruimte makkelijk en snel leeg halen of ombouwen. De tafel is tevens voorzien van een wiel met rem, om deze op plek vast te zetten.
  • De tafel heeft een hoogte van 74 cm inclusief wielen.
  • Standaard voorzien van 4 wielen met voetrem.
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel: Epoxy, met mogelijkheid tot verchromen van de jukken.
  • Blad: 18mm melamine.
  • Draaikoppeling (2set per tafel)
  • Frontpaneel “scharnierbaar” opaalwit plexiglas.

Accessoires

  • CPU
  • Kunststof kabelklemmen
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
Klaptafel - 3D-DWG (2675 kb)
zip-download
Klaptafel - Vector works (2810 kb)
MVO

Klaptafel is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken