k-store garderobekast – rechts front

K-store garderobekast

Elegante kast die de mogelijkheid biedt voor het opbergen van kleding.

Standaard voorzien van een ruime indeling waarbij er rekening is gehouden met het gemak van opruimen. Op aanvraag is het mogelijk een andere indeling te creëren.

Product informatie

info

Kastprogramma voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.

Opties en accessoires

Opties

  • Afmeting: Garderobekast 60 diep: 185x80x60 (HxBxD).
  • Romp/top: Melamine volgens kaart.
  • Deuren: Melamine of hpl volgens kaart.
  • Standaard voorzien van aluminium knopgrepen
  • Cilinderslot

Accessoires

  • Spiegel met een afmeting van 60×30 cm
Kleuren en stoffen

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
K Store - 3D-DWG (28005 kb)
MVO

Garderobekast is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.