inbetween-wanden

InBetween vrijstaande wanden

InBetween is een compleet wandenprogramma met een uniek eigen systeem. De collectie bestaat uit tussenwanden, voorzetwanden, opzetwanden en vrijstaande wanden. Een metalen frame met zachte randafwerking. De wanden zijn rondom volledig gestoffeerd.

Met de akoestische Re-felt vulling creëer je niet alleen een visuele maar ook een geluiddempende afscheiding. De Re-felt vulling is bovendien een zeer duurzame keuze want deze wordt gemaakt van de restmaterialen van onze eigen stofafdeling en gerecyclede bedrijfskleding.
Onze Re-felt matten hebben een uitstekende geluidsabsorberende werking. Beter dan gangbare en minder duurzame oplossingen. Daarom gebruiken we dit in al onze akoestische wanden. Nieuwe producten van restmateriaal, zo zien we het graag! En het mooie is: na gebruik maken we er weer nieuwe Re-felt matten van. Zo gaat er nooit wat verloren. Slim hè?

Zie meer hierover op de pagina hergebruik van textiel.

Verschillende voeten

De vrijstaande wanden zijn leverbaar met drie soorten voeten. Een verrijdbare stabiliseringsvoet, een vaste stabiliseringsvoet of een stelvoet met afstandhouder. De verschillende voeten kunnen met elkaar gecombineerd worden.

Koppelpaal

Alle vrijstaande wanden zijn onderling te koppelen door middel van een koppelpaal. Dit is ook achteraf nog mogelijk. De koppelpaal is aan 4 zijden voorzien van een voorgestanste vorm.

Productinformatie

info

Akoestische vrijstaande wanden

 • De wand is rondom volledig gestoffeerd in een stof en kleur naar keuze.
 • De wand is 3 cm dik en is verkrijgbaar in de hoogte 120 en 140 cm. Hoogtematen zijn inclusief stabiliseringsvoet (verrijdbaar) en/of afstandhouder.
 • De lengtematen zijn: 82,5, 92,5, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm.
 • Alle vrijstaande wanden zijn onderling te koppelen d.m.v. koppelpaal, ook achteraf!
 • Wanden van 120 cm en 140 cm hoog zijn onderling niet te combineren.
 • Wanden van 120 cm hoog zijn ook te koppelen met tussenwanden van 67 cm hoog.
 • Standaard voorzien van akoestische Re-felt vulling.
Opties en accessoires

Opties

 • Het is mogelijk om de wand te voorzien van akoestische vulling
 • Stabiliseringsvoet, geëpoxeerd in kleur
 • Stabiliseringsvoet met wielen, geëpoxeerd in kleur
 • Koppelpaal, geëpoxeerd in kleur
 • Koppelschroef aan wand
Kleuren en stoffen

Stofkeuze opzetwanden

Epoxy en lak

Keurmerken
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
MVO

InBetween vrijstaande wanden zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming.

Re-felt: Vepa gebruikt voor de akoestische vulling restmateriaal van de eigen stoffeerderij. Het overgebleven textiel en afgeschreven bedrijfskleding wordt in stukken gesneden en uitgeplozen totdat er alleen nog maar vezels over zijn. Deze vezels worden verwerkt tot een soort vilt. Dit vilt wordt in lagen op elkaar gelegd en vervolgens verhit en geperst tot matten. Deze matten noemen we Re-felt en worden als akoestisch dempingsmateriaal gebruikt voor nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld in onze InBetween akoestische wanden.

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken