inbetween-opzetwand-1

InBetween wanden

InBetween is een compleet wandenprogramma met een uniek eigen systeem. De collectie bestaat uit tussenwanden, voorzetwanden, opzetwanden en vrijstaande wanden. Een metalen frame met zachte randafwerking. De wanden zijn rondom volledig gestoffeerd.

Met de akoestische Re-felt vulling creëer je niet alleen een visuele maar ook een geluiddempende afscheiding. De Re-felt vulling is bovendien een zeer duurzame keuze want deze wordt gemaakt van de restmaterialen van onze eigen stofafdeling en gerecyclede bedrijfskleding.
Onze Re-felt matten hebben een uitstekende geluidsabsorberende werking. Beter dan gangbare en minder duurzame oplossingen. Daarom gebruiken we dit in al onze akoestische wanden. Nieuwe producten van restmateriaal, zo zien we het graag! En het mooie is: na gebruik maken we er weer nieuwe Re-felt matten van. Zo gaat er nooit wat verloren. Slim hè?

Zie meer hierover op de pagina hergebruik van textiel.

inbetween-opzetwand-met-afstandhouder-500x500

Opzetwanden

inbetween-tussenwand-workbench-500x500

Tussenwanden

inbetween-animatie500x500

Voorzetwanden

Tussenwand

Tussenwanden worden blind gemonteerd op wang en/of tussenstaander. De tussenwanden hebben een hoogte van 67 cm en zijn 3cm dik.

Voorzetwanden

Voorzetwanden worden door middel van een bladklem op of aan het blad gemonteerd. Er zijn twee maten bladklemmen beschikbaar voor bladdikte 12-28 mm of bladdikte 28-42 mm. De voorzetwanden hebben een hoogte van 67 cm en zijn 3 cm dik.

 

Opzetwanden

Opzetwanden worden ook door middel van een bladklem aan het blad gemonteerd. De bladklem kan aanvullend uitgevoerd worden met een ‘afstandhouder’ waardoor er ca. 5 cm vrije ruimte beschikbaar komt tussen de wand en het werkblad. De totale hoogte van de wand inclusief bladklem met afstandhouder is dan 45 cm.

Product informatie

info

InBetween tussenwanden

 • Een metalen frame met zachte randafwerking. De wanden zijn rondom volledig gestoffeerd.
 • De tussenwand is 3 cm dik en 67 cm hoog en kan d.m.v.  een bladklem op/aan het blad gemonteerd worden. De lengte maten zijn 140, 160, 180 en 200 cm.
 • Hoogte vanaf de grond gemeten is 120 cm.
 • Blinde montage op wang en/of tussenstaander
 • Er blijft een vrije ruimte van 2,5 cm tussen bladrand en tussenwand.
 • Standaard met akoestische Re-felt vulling.

InBetween voorzetwand

 • Een metalen frame met zachte randafwerking. De wanden zijn rondom volledig gestoffeerd.
 • Voorzetwand is 3 cm dik en 67 cm hoog. De lengtematen zijn 120, 140, 160, 180 en 200 cm.
 • De bladklem kan aanvullend uitgevoerd worden met een zogenaamde ‘afstandhouder’ waardoor er ca. 5 cm vrije ruimte beschikbaar komt tussen de wand en het werkblad. De totale hoogte van de wand inclusief bladklem met afstandhouder is dan 45 cm.
 • De hoogte van de voorzetwand is variabel waardoor de wand meer of minder boven en onder het blad uitsteekt.
 • De bladklem is geschikt voor bladdikte 12-28 mm of bladdikte 28-42 mm.
 • de voorzetwand heeft een vrije ruimte van 2,5 cm van bladrand tot voorzetwand.
 • Bladklem wordt in kleur geëpoxeerd volgens kleurenkaart.
 • Standaard met akoestische Re-felt vulling.

InBetween opzetwand

 • Een metalen frame met zachte randafwerking. De wanden zijn rondom volledig gestoffeerd.
 • Wordt d.m.v. een bladklem op/aan het blad gemonteerd.
 • Bladklem kan aanvullend uitgevoerd worden met een ‘afstandhouder’ waardoor er ca. 5 cm vrije ruimte beschikbaar komt tussen de wand en het werkblad. De totale hoogte van de wand inclusief bladklem met afstandhouder is dan 45 cm.
 • Opzetwand is 3 cm dik en 40 cm hoog. De lengtematen zijn 120, 140, 160, 180 en 200 cm.
 • Standaard met akoestische Re-felt vulling.
Opties en accessoires

Opties

 • Het is mogelijk om de wand te voorzien van akoestische vulling
 • afstandhouder’ waardoor er ca. 5 cm vrije ruimte beschikbaar komt tussen de wand en het werkblad
Kleuren en stoffen

Stofkeuze opzetwanden

Epoxy en lak

Keurmerken
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
MVO

InBetween tussen wanden zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

Re-felt: Vepa gebruikt voor de akoestische vulling restmateriaal van de eigen stoffeerderij. Het overgebleven textiel en afgeschreven bedrijfskleding wordt in stukken gesneden en uitgeplozen totdat er alleen nog maar vezels over zijn. Deze vezels worden verwerkt tot een soort vilt. Dit vilt wordt in lagen op elkaar gelegd en vervolgens verhit en geperst tot matten. Deze matten noemen we Re-felt en worden als akoestisch dempingsmateriaal gebruikt voor nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld in onze InBetween akoestische wanden.

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.