Halbank Alpine

Multifunctionele bank voor wachtruimten. Te voorzien van een tafelblad op iedere positie. Koppelbaar in elke draaihoek van 90° tot 270°. Het frame is zo geplaatst dat bij wandplaatsing de rug de muur niet raakt. Iedere zitplaats is voorzien van eigen armleggers.

Doordat de halbanken aan elkaar gekoppeld kunnen worden, is elke ruimte naar wens in te delen. Ook is het mogelijk een zitplaats af te wisselen met een tafelblad waardoor je ruimte creëert om spullen te plaatsen.

Productinformatie

info

Halbank met een moderne vormgeving voor wachtruimtes en hallen.

Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel standaard geëpoxeerd.
  • Rug en ziting: blank gelakt, kleurbeits, kleurlak, stoffeerset, volledig gestoffeerd.
  • Koppeling (draaihoek 90°-270°) inclusief een blad van 50cm diameter hardplastic.
  • Blad: standaard hardplastic, mogelijkheid voor fineer.
  • Armlegger standaard geëpoxeerd, optioneel verchroomd.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Beitskleuren

Decoren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
lasertec-keurmerk
LaserTec randafwerking
Download
MVO

Halbank Alpine is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken