Fiero barkruk – voorkant

Fiero barkruk

Zelden zijn functionaliteit, design en comfort zo met elkaar verenigd als in de Fiero barkruk. Verrassend is het zitcomfort in zowel de gestoffeerde als niet gestoffeerde versie.

De rug en zitting zijn gemaakt van duurzaam hout. De zitting kan worden gestoffeerd en de rug voorzien van stoffeerset. Houten onderdelen zijn blank gelakt of uitgevoerd in kleurbeits of kleurlak.

Fiero barkruk – schuin

De barkruk is makkelijk in gebruik en goed te herkennen aan de strakke rechthoekige uitstraling. Door zijn vorm is deze barkruk zeer stabiel.

Productinformatie

info

Stabiele barkruk met een strakke vormgeving.

  • Toepassing: Barkruk voor omgevingen zoals kantine, kantoor, teamwerkplek, bedrijfsrestaurant, overlegruimtes etc.
  • De barkruk is niet stapelbaar.
  • Zie voor overige uitvoeringe van de Fiero-serie: Fiero-stoel
fiero-plaatje-met-afmetingen
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel standaard geëpoxeerd, optioneel verchroomd.
  • Rug en zitting: blank gelakt, kleurlak, kleurbeits, zitting gestoffeerd, rug opdek-stoffering.
  • Viltglijders.

Accessoires

  • Stapeltrolley
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Beitskleuren

Beitskleuren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Fiero - 3D-DWG (6845 kb)
zip-download
Fiero - Vector works (2695 kb)
MVO

Fiero barkruk is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken