Fado KH – voor

Fado

Stoel Fado heeft een stabiele 4-teens kruisvoet met vaste of draaibare kuip, of is verrijdbaar op 5-teens onderstel met wielen.
De binnenzijde van de beukenhouten zitschaal is voorzien van stoffeersets. Het onderstel is standaard verchroomd, de 5-teens gepolijst aluminium. De stoel is verkrijgbaar met een middelhoge of hoge rug. Beukenhouten zichtdelen kunnen uitgevoerd worden in iedere gewenste standaard kleurbeits of kleurlak volgens kaart.

De houten kuip is te beitsen of te lakken en voor de stoffering is er keuze uit een breed scala aan stoffen.  Met de verschillende uitvoeringen van de rug creëert u altijd een Fado met een uniek karakter.

Fado is de stoel van Vepa voor thuis en op kantoor.

fado draaibaar 2

De 5-teens stervoet is standaard draaibaar, neigbaar en in hoogte instelbaar.

Productinformatie

Info

Stoelenlijn met een stijlvolle zakelijke vormgeving.

  • Toepassing: Stoelenlijn voor vergader- en conferentieruimtes in omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc.
  • Ergonomie en comfort: de zitkuip is opgebouwd uit negen lagen beukenfineer in vorm geperst. De enigszins holle vorm van de zitting en de licht verende rugleuning voelen comfortabel aan. De stand van de kuip op het stabiele onderstel geeft deze stoel een prima zit, ook wanneer deze niet aan een tafel staat.
fado-specs-1020x312
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel: 4-teens draaibaar, 4-teens vast, 5-teens stervoet draaibaar en verrijdbaar.
  • Kuip kleurbeits of kleurlak. Opdek-stoffering  in zwart of wit leer.
  • Zachte wielen voor harde vloerbedekking.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Beitskleuren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Fado - 3D-DWG (16038 kb)
zip-download
Fado - Vector works (7490 kb)
MVO

Fado is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in Europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken