DUO Groningen

1300 werkplekken voor DUO – prestigieuze inrichting in duurzame vormgeving

In Groningen is een gezamenlijk kantoorgebouw gerealiseerd voor de Dienst Uitvoering Onderwijs en de Belastingdienst. Duurzaamheid en organische vormen spelen een belangrijke rol in de binnenhuisarchitectuur van de hand van Studio Linse. Ontmoeten en werken in een bijzonder informele setting: de 1300 werkplekken Step, Onix vergadertafels en 300 Apron stoelen passen perfect in de duurzame vormgeving. In samenwerking met dealer !pet is het pand ingericht.

Het pand, ontwerp van DUO², een consortium bestaande uit Strukton, Ballast Nedam en John Laing, moet een landmark worden voor de stad Groningen. Bij het gebouw komt een ondergrondse parkeergarage met daarop een stadstuin van bijna 1 hectare met waterpartij. Ook een multifunctioneel paviljoen met commerciële functies is gepland.

Foto’s

Gerelateerde Producten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.