cresto-vrijstaand

Cresto

Deze tafelserie met de in V-vorm geplaatste poten biedt ruimte aan iedere zijde, ook aan de kopse zijdes. De grote tafels van 280 cm hebben een rechte tussenpoot.

De schuin geplaatste poten zorgen voor een ruime zitpositie aan de kopse zijde.

cresto-zijkant2

De tafel is in verschillende groottes verkrijgbaar. Of je nu een 4-persoons of 8 tot 10-persoons tafel neemt, met Cresto heb je altijd een goede uitstraling op de werkvloer.

Product informatie

info

Tafellijn met een compacte vormgeving.

  • Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals bezoekersruimtes, vergaderruimtes kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel kleur volgens staalkaart.
  • Blad: 25mm hpl ahorn 45, noten 40, wit E0-00 of in een andere hardplastic kleur. 18mm hpl met MDF kern (buitenranden facet gefreesd, afgewerkt met 2mm MDF-look rand).25mm fineer kersen 02, ahorn, noten, blank eiken of blank beuken.
  • Kleur bladrand volgens staalkaart.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
Cresto - 3D-DWG (947 kb)
zip-download
Cresto - Vector works (1287 kb)
MVO

Cresto is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Gerelateerde Projecten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken