cosmo-rood-chroom-voor

Cosmo

De stoelenserie Cosmo kent een tweetal uitvoeringen, een uitvoering met volledig stalen frame en een combi met staal en hout (zie Cosmo Moood), waarbij comfortabel zitten is gecombineerd met een ingetogen design. Daarnaast is er een uitvoering als lage fauteuil.

Een 4-poots stalen frame, ellipsvormige buis van 35×20 mm met een wanddikte van 2 mm, afgewerkt met een slagvaste poedercoating of chroom.

De stoel is voorzien van armleggers, welke op fraaie wijze zijn gelast aan de achterpoten. Deze kan worden voorzien van een arm-opleg in zwart kunststof.

111 210
cosmo-zwart-chroom-schuin

De rug en zitting van de Cosmo zijn voorzien van een volledige stoffering.

Product informatie

info

Stoelenlijn met een compacte moderne vormgeving.

  • Toepassing: Stoelenlijn voor bezoekers-, vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer, verzorgingstehuizen etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Standaard geëpoxeerd, optioneel verchroomd.
  • Arm-opleg zwart kunststof.
  • Viltglijders.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Beitskleuren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Cosmo - 3D-DWG (9738 kb)
zip-download
Cosmo - Vectorworks (6989 kb)
MVO

Cosmo is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken