Cosmo-MD-CM – groen -voor

Cosmo moood

Door een combinatie van duurzaam hout en metaal ontstaat er een meer huiselijke sfeer. Product met afgeronde vormen, een vriendelijke uitstraling en vriendelijk voor het milieu.

De Cosmo Moood Combi heeft een rustige uitstraling, verkrijgbaar met zowel open als gesloten rug en zitting, waarbij comfortabel zitten is gecombineerd met een ingetogen design. De metalen achterpoten zijn fraai geïntegreerd in de warme beukenhouten voorpoot.

Cosmo-MD-CM – groen – schuin

De rug en zitting van de Cosmo Mood Combi zijn voorzien van een volledige stoffering.

De stoel is voorzien van een combi voorpoot-armlegger in massief duurzaam beukenhout, waarin op fraaie wijze de stalen achterpoten zijn geïntegreerd. De houten onderdelen word standaard afgewerkt met blanke lak, optioneel kleurbeits of kleurlak.

Product informatie

info

Stoelenlijn met een compacte moderne vormgeving.

  • Toepassing: Stoelenlijn voor bezoekers-, vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer, zorginstellingen etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel: achterpoten standaard geëpoxeerd, optioneel verchroomd.
    Voorpoten beuken, standaard blanke lak, optioneel kleurbeits of kleurlak.
  • Viltglijders
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Beitskleuren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Cosmo en Cosmo moood - Vector works (16457 kb)
zip-download
Cosmo - 3D-DWG (6989 kb)
MVO

Cosmo moood is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken