cosi-30-recht-voor

Cosi

De Cosi is een solide stoel met een duurzaam karakter en een onderscheidende eigentijdse vormgeving. De stoel is perfect op uw huisstijl af te stemmen: het frame en de houten delen zijn leverbaar in diverse kleuren. De stoelen zijn oneindig rechtop stapelbaar zonder verlies van stabiliteit. Bovendien zijn deze stoelen optioneel te voorzien van een brandweergoedgekeurde koppeling.

De kuip van de Cosi is van duurzaam hout, afgewerkt met blanke lak, kleurbeits of kleurlak. Deze kan ook worden gestoffeerd of voorzien van opdekstoffering.

cosi-10-bla

Het frame is geëpoxeerd en is optioneel te verchromen. Met armlegger standaard een kunststof arm-opleg optioneel met beuken arm-opleg. De stoelen zijn voorzien van insteek-vloerbeschermdoppen.

Veiligheidskoppeling (brandweer goedgekeurd) toe te passen bij stoelen zonder armleggers of om en om: stoelen met armleggers – stoelen zonder armleggers.

Let op: Stoelen met armleggers zijn bij toepassing van de veiligheidskoppeling niet meer stapelbaar.

Product informatie

info

Stoelenlijn met een compacte moderne vormgeving.

  • Toepassing: Stoelenlijn voor bezoekers-, vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.
  • Stapelbaar
cosi-afmeting-site-2
Opties en accessoires

Opties

  • Kuip: gelakt, gebeitst, zitting opdekstoffering.
  • Vloer: basculerende glijders of basculerende viltglijders.
  • Brandweer goedgekeurde koppeling
  • Frame chroom (niet mogelijk in combinatie met een koppeling).
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Beitskleuren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Cosi - 3D-DWG (3805 kb)
zip-download
Cosi - Vector works (5051 kb)
MVO

Cosi is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken