Coming soon

cocoon-vrijstaand

Cocoon

“Schuif je stoel eens aan” klinkt het vaak wanneer je stoel te ver van de tafel staat. Bij het Cocoon tafelprogramma zijn de rollen omgedraaid. Ontworpen vanuit de ergonomische behoefte om te kunnen werken aan vaste zitelementen zoals de Units banken is de tafel verstelbaar gemaakt.

Productinformatie

info

Niet alleen is de hoogte van het tafelblad verstelbaar, ook het tafelblad kun je uit zittende positie naar jezelf toe trekken. Optioneel zelfs in 2 richtingen, handig wanneer de tafel in een hoekopstelling gesitueerd is.

Kleuren en stoffen

Decoren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
MVO

Cocoon tafel is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken