Coming soon

club-stoel

Club

Club is een comfortabele compacte stoelenlijn met een moderne en vloeiende vormgeving. De vloeiende vorm kan worden geaccentueerd door de binnenzijde en buitenzijde van de kuip uit te voeren in verschillende kleuren en materialen.

Productinformatie

info

Een variëteit aan onderstellen is zichtbaar en maakt het mogelijk om ook in grote gebouwen een esthetische samenhang te creëren.

De Club van Vepa staat mooi in de lobby als compacte ontvangstfauteuil, in de wachtruimte als houten stoel en in de spreekkamer als functioneel model met metalen sledeframe.

Opties en accessoires

Accessoires

Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
MVO

Club is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken