Alpine_50-rood_chroom

Alpine

De bijzondere armleuning geeft de Alpine een fraai accent. Door de rug en zitting uit te voeren in kleurbeits, dekkende lak en/of stof kan de gewenste uitstraling bereikt worden. Volledig gestoffeerd krijgt de Alpine een onverwacht extra zitcomfort.

Alpine kan ook toegepast worden als zaalstoel. Door middel van een koppeling zijn de stoelen aan elkaar te bevestigen.

Het frame is een stalen gelast frame voorzien van poedercoating. De armleuning is een vormgegoten aluminium deel met stalen kern ter versteviging, afgewerkt met poedercoating. De stoel is voorzien van stapelnok en van afgeschuinde vloerbeschermdoppen.

alpine_zijkant_groen

De rug en zitting van de Alpine zijn van duurzaam hout. Deze is verkrijgbaar in kleurlak, kleurbeits, opdekstoffering en/of volledig gestoffeerd.

Tevens is er de mogelijkheid voor een brandweergoedgekeurde koppeling.

Product informatie

info

Stoel Alpine is een karakteristieke speelse 4-pootsstoel. De stoel kenmerkt zich door de fraai vormgegeven armleggers, met oog voor detail.

  • Toepassing: Stoelenlijn voor bezoekers-, vergader- en conferentie ruimtes in veel omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc. Ook verkrijgbaar als halbank.
  • Stapelbaar en makkelijk te verrijden en op te slaan met de stapelwagen.
alpine-productblad-voor-afmetingen-site
Opties en accessoires

Opties

  • Rug en Zitting: gelakt, gebeitst, zitting opdekstoffering, volledig gestoffeerd
  • Brandweer-goedgekeurde koppeling
  • Armleggers chroom
  • Frame (exclusief armleggers) chroom
  • Basculerende glijders
  • Basculerende viltglijders

Accessoires

  • Stapelwagen
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Beitskleuren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Alpine - 3D-DWG (1785 kb)
zip-download
Alpine - Vector works (60450 kb)

MVO

Alpine is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken