Familiebedrijf - Vepa the furniture factory

Vepa is een familiebedrijf

Vepa is een familiebedrijf met zes aandeelhouder-families, gericht op continuïteit, innovatie en duurzaamheid, met oog voor de toekomst en daardoor stabiel groeiend en financieel gezond.

nuchter
eigenwijs
innoveren
investeren

100% made in Holland

De visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk, juist wanneer de markt eens wat tegen zit. Die manier van denken beïnvloedt de gehele organisatie. De mensen van Vepa kenmerken zich door meewerken en meedenken op een praktische manier. Het is daarom logisch dat zij ook meedelen in de winst. Inmiddels behoort Vepa tot de top van meubelproducenten in Nederland, zijn we actief in Nederland, België en Duitsland en worden alle producten door de beste mensen en het meest moderne machinepark in Nederland geproduceerd.“100% made in Holland”, en daar zijn we trots op.

Onderdeel van een groep

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Met 7 merken en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. Onze deuren staan open, we laten graag zien wat we kunnen.

De toekomst roept. Wij zijn er klaar voor.

 

^
a fair furniture company