Ontvangstruimtes

De juiste entree voor ieder bedrijf.

Bent u als bedrijf op zoek naar een manier om een goede eerste indruk te maken op uw bezoekers?

Onze collectie van kantoormeubilair voorziet in stijlvolle en comfortabele meubelen voor ontvangst- en bezoekersruimtes.
Onafhankelijk van het type bedrijf en sector.

Een geslaagde eerste indruk

Of het nou gaat om een ziekenhuis of een advocatenkantoor, de entree zet de toon voor de bezoekerservaring.

Het hebben van het juiste wachtkamermeubilair in de juiste stijl zorgt ervoor dat bezoekers en gasten zich welkom voelen en comfortabel kunnen wachten.

Tegelijkertijd krijgen ze een goed idee van wat uw bedrijf te bieden heeft. Binnen het moderne kantoor is een mooie ontvangstkamer voor het ontvangen van bezoekers onmisbaar.

Passend bij het gehele bedrijf

Een ontvangstruimte kan eenvoudig gematcht worden met de rest van het kantoor. Wij hebben namelijk meubilair in zowel moderne als meer traditionele stijl.

Rust uw wachtkamer, ontvangstruimte of bezoekerskamer uit met bezoekerstafels, designstoelen en wachtkamerbanken in de stijl die bij uw organisatie past.

Wachtkamermeubilair met een eigentijds tintje, gestoffeerd of van hout: een groot scala aan kleuren is mogelijk.

Diverse soorten wachtkamermeubilair

Meubilair in ontvangstruimtes kan bestaan uit stijlvolle fauteuils, comfortabele wachtkamerbanken of stapelbare stoelen. Afhankelijk van uw bedrijfscultuur en huidige stijl kiest u de stoelen en tafels die hierbij passen.

Het assortiment tafels is breed. Van robuuste houten bezoekerstafels tot kleine informele bijzettafels. Voor ieder bedrijf bestaat de essentiële aanvulling om de ontvangstkamer compleet te maken.

Ontvangstruimtes

Wachten voor een afspraak verandert met mooi en comfortabel meubilair eerder in een ontspannende ervaring. Bezoekers voelen zich gewaardeerd en productieve afspraken en gesprekken zullen volgen. Met name binnen de zorgsector moeten bezoekers zich gewenst voelen. Wachtruimtes vragen om comfort. Om dit te bereiken moet het meubilair functioneel en stijlvol zijn.

Wij denken mee in de keuze voor het gewenste meubilair in gepaste stijl.
Ook nemen we de zorg omtrent de inrichting van wachtkamers en ontvangstruimtes voor onze rekening.
Vepa heeft namelijk ruime ervaring met kantoor- en projectinrichting.

Op onze projectenpagina vindt u de nodige inspiratie omtrent de diverse projecten die wij verzorgden.
Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen (+31 (0)528 29 71 11), of te mailen naar info@vepa.nl.

^
a fair furniture company