Onmisbare kantoormeubelen

Een positieve uitstraling van de kantoorruimte is van essentieel belang voor de sfeer.

Werknemers werken meer ontspannen in een fijne werkomgeving en daarnaast draagt een fijne werkomgeving bij aan de productiviteit van medewerkers.

De uitstraling van uw bedrijf is belangrijk bij de eerste indruk van bezoekers en potentiële klanten.
Kantoormeubelen spelen hierbij een onderschatte rol.

Stoelen, zitbanken, loungemeubilair

Essentieel onderdeel van een kantooromgeving zijn de stoelen. Bureaustoelen voor het computerwerk, vergaderstoelen voor in de overlegruimtes of stoelen voor in leslokalen; voor elke functie een ontwerp.

Ook zitcomfort in wachtruimtes is belangrijk. Zorg met goede en mooie banken of fauteuils voor een comfortabele zithoek bij de receptie of entree van uw bedrijf. Binnen het veelzijdige assortiment stoelen van Vepa, is er altijd een exemplaar dat bij u past.

Bureaus, tafels en vergadertafels

Robuust of elegant, rond of vierkant, verrijdbaar of inklapbaar. Wat betreft tafels en bureaus zijn de mogelijkheden eindeloos. Iedere vierkante meter van uw kantoorruimte wordt optimaal benut door te werken met verschillende bladmaten en hoogtes.

Combineer staal,  en houten objecten voor een speels effect. Oog voor ergonomie? Kies dan voor een in hoogte verstelbaar zit-stabureau. U staat geheel vrij in uw keuzes.

Kantoorkasten

Opbergmogelijkheden zijn onmisbaar in vele kantoorruimtes. Prominent aanwezige kantoorkasten of subtiele ladeblokken beïnvloeden de uitstraling van een ruimte.

Afhankelijk van materiaalkeuze, creëren wij in samenwerking met u een luxe of meer huiselijke sfeer.

De kasten worden op maat gemaakt en verschillende indelingen en extra accessoires, als garderobe units, uittreklades of akoestische achterwanden, behoren tot de mogelijkheden.

Meubels op maat

Geef uw kantoorruimte een unieke uitstraling met op maakt gemaakte producten. Kleine of grote kantoorruimtes, maatwerkoplossingen zijn er altijd. Er is keuzevrijheid in materiaalsoort, kleur en afmetingen.

De maatwerk meubels worden in onze eigen fabriek in Nederland vervaardigd, waarbij ergonomie en duurzaamheid kernpunten zijn.

Wilt u samen met Vepa de mogelijkheden bespreken?
Neem gerust contact op of kom langs in onze showroom in Hoogeveen.

Onze showroom is in hetzelfde pand gevestigd als de fabriek waar we de meubels maken.
Metaalbewerking, houtpaneelbewerking, stoffeerderij, etc: alles onder één dak.

^