Nieuwbouw Emmen gereed

levertijden omlaag, Circulair Centrum uitgebreid

De nieuwbouw op onze productielocatie in Emmen is gereed. De afgelopen maanden is er 11.000 m2 én 130.000 m3 bijgebouwd waarmee we zowel extra productieruimte hebben gecreëerd, als de nieuwe huisvesting voor het Circulair Centrum van de Fair Furniture Group hebben gerealiseerd.

Voor de productie zijn niet alleen extra vierkante meters toegevoegd, er is ook fors geïnvesteerd in het machinepark. Door deze uitbreiding is nu de gehele metaalafdeling van Vepa gecentraliseerd in Emmen. Deze ontwikkelingen zorgen er onder andere voor dat onze levertijden verkort zijn.

Circulair Centrum
Door de uitbreiding en relocatie van het Circulair Centrum van de Fair Furniture Group zijn we in staat om onze rol als circulair dienstverlener nog beter te vervullen. De extra ruimte benutten we voor levensduurverlening van (merkonafhankelijk) bestaand meubilair. Dat kan zowel gaan om het onderhouden of repareren van bestaand meubilair, als ook om het refurbishen van meubilair dat niet meer aan de huidige wensen van de klant voldoet. Daarnaast beschikken we over meer ruimte voor de opslag van bestaand meubilair dat we uit de markt sourcen ten behoeve van onze circulaire contracten. De verruimde opslag stelt ons in staat om nog sneller op vragen van onze opdrachtgevers in te spelen.

Nieuwbouw in Hoogeveen
Voorlopig zitten we nog wel even in het bouwstof. Na Emmen zijn we nu ook gestart met een enorme uitbreiding van onze paneelafdeling in Hoogeveen. De eerste palen zijn inmiddels de grond in gegaan en we hopen eind 2023 de bouw af te ronden. Hierover volgt snel meer.

Benieuwd naar het bouwproces in Emmen? Bekijk dan hier de timelapse.

https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/04/Circulair-Centrum-1.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/04/Duurzame-productie-Emmen.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/04/Duurzame-productie-Emmen-2.jpg
^