Nationaal Sustainaility Congres

Ook wij zijn erbij!

Op donderdag 17 november 2022 vindt de 21e editie van het Nationaal Sustainability Congres plaats. Het congres is het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld en kent een rijke historie met vele hoogtepunten. Naast de Sustainability Fair vinden er diverse plenaire- en parallelsessie plaats, waarvan die van Vepa er één is.

Van marathon naar sprint
Klimaatgerelateerde natuurrampen, pandemieën en sociale spanningen, globaal en regionaal; een dag zonder disruptieve veranderingen is bijna niet meer weg te denken. De urgentie tot duurzaamheid is groter dan ooit. Het wordt tijd dat we onze duurzaamheidsdoelen omzetten naar werkelijkheid. Maar hoe zorgen we ervoor dat we duurzaamheid niet alleen hoog op de agenda’s houden, maar ook de vereiste sprint kunnen trekken naar een nieuwe realiteit? En wat betekent dit voor onszelf, het bedrijfsleven en de overheid? Het is erop of eronder in de race naar een toekomstbestendige wereld. Vandaar ook het toepasselijke thema: van marathon naar sprint.

Duurzaam moet je niet denken, duurzaam moet je gewoon doen
In parallelsessie B6 vertelt onze directeur Janwillem de Kam alles over de totstandkoming van onze duurzame meubelen, onze innovatieve ideeën en onze circulaire oplossingen. Want het kantoor van nu lijkt totaal niet meer op het kantoor van 10 jaar geleden. Benieuwd? Schrijf je dan snel in. Je vindt onze producten ook op het hoofdpodium en op de beursvloer.

Meer info en voor inschrijven: www.sustainability-congres.nl 

https://vepa.nl/wp-content/uploads/2022/10/test-2-1.png
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2022/10/NSC.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2022/10/NCS2.jpg

In het kort
Datum: donderdag 7 november 2022
Tijdstip: 09.00 – 17.30 uur
Locatie: Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch

Klik hiernaast voor het volledige programma

^