Modulaire maatvoering

Modulaire maatvoering in een circulaire kantoorinrichting.

De meubels van Vepa worden gekenmerkt door hun modulaire opbouw.

Gezorgd is voor een tijdloos design, waardoor met hetzelfde meubilair steeds nieuwe opstellingen gecreëerd kunnen worden en daarmee passen bij de tijd.
Flexibiliteit in de kantoorruimte uit zich namelijk niet alleen in het creëren van flexibele werkplekken. Het meubilair zelf is ook zeer flexibel in en uit elkaar te halen.

Altijd passend

Creëer steeds nieuwe formaties met modulaire basismeubels. Bij herinrichting van kantoorruimtes kunnen eenvoudig elementen worden toegevoegd of juist weggelaten. Dit verlengt de levensduur in vergelijking met reguliere meubels, door efficiënt hergebruik.

Stoffeer stoelzittingen of privacyschermen in diverse kleuren en pas hiermee het meubilair aan de inrichting aan.

Zitelementen

Vepa heeft diverse meubels met modulaire maatvoering in het assortiment. Loungemeubels in kantoorruimtes zijn belangrijker dan ooit. Creëer een eigentijdse inrichting met het Moi.

Deze collectie loungebanken bestaat uit 1-zits, 2-zits of 3-zitsbanken. Voeg eenvoudig losse rugdelen, armleggers en privacyschermen toe. Allemaal achteraf te monteren. Aanvullende elementen zijn altijd apart bij te kopen.

Bureaus en tafels

Een voordeel van modulaire maatvoering is de optimale benutting van iedere ruimte. Patch is een ideaal modulair bureauprogramma. Plaats individuele bureaus of koppel deze en gebruik akoestische tussenwanden om de werkplekken van elkaar te scheiden.

Een enkele wand of volledige omkadering van de werkplek zorgt voor de gewenste privacy en rust voor de gebruiker. Ook de vrijstaande wanden zijn achteraf nog te koppelen.

Hout of gestoffeerde wanden, afhankelijk van de uitstraling die u voor ogen heeft.

Modulaire tafels zijn ook geschikt voor vergaderruimtes. De vergadertafels zijn oneindig aan elkaar te verbinden. Pas het aantal tafels eenvoudig aan het aantal deelnemers aan.

Kasten

De standaardelementen uit het kastenprogramma Rack  zijn los te plaatsen of te verbinden met elkaar. Door middel van koppelverbindingen zijn de modules aan elkaar te koppelen.

Is de opstelling toch niet helemaal naar wens? Dan kan er eenvoudig een deel worden toegevoegd of juist weggehaald.

Ook bij onze lockerkasten zijn kasten van verschillende afmetingen aan elkaar te koppelen.

Vepa richt circulair in

Modulaire meubelen passen bij de principes van een circulaire economie, waarin hergebruik en recycling belangrijke speerpunten zijn.
Vindt u het combineren lastig of heeft u wat extra advies nodig?
Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers, waarin we samen uw ideeën uitwerken en alle mogelijkheden bespreken.

^