kantinemeubilair

Een uitnodigende kantine is essentieel voor een goed verloop van de werkdag. Productiviteit, creativiteit en een goed gevoel voeren de boventoon na een ontspannen lunch. Waar de eetzaal van een bedrijf vroeger eenvoudig werd ingericht zijn de opties in kantinemeubilair tegenwoordig veel uitgebreider. Maar met welke meubels richt u een kantine zo sfeervol mogelijk in?

Kantinestoelen

Veranderingen aanbrengen in uw bedrijfskantine kan al door nieuwe stoelen aan te schaffen. Deze hoeven niet saai te zijn. Vepa fabriceert stoelencollecties met uiteenlopende designs. Met of zonder armleuningen, gestoffeerde of kunststof zitting, sledepoot of vier-poots onderstel, mogelijkheden in overvloed. Stapelbare stoelen voor in de kantine kunnen ook handig zijn, aangezien de ruimte zo eenvoudig gebruikt kan worden voor andere doeleinden.

Treinbanken, barkrukken en poefjes

Naast diverse stoelen zijn ook onze units of treinbanken een mooie toevoeging aan kantines en bedrijfsrestaurants. Combineer stoelen met barkrukken en mooie poefjes. Naast de standaard stoelen zijn deze een oogstrelende aanvulling op de kantine inrichting. Comfortabel, duurzaam en bovenal een mooie uitstraling.

Kantinetafels

Kantinetafels mogen uiteraard niet ontbreken. Deze zijn te bestellen in diverse afmetingen en kleuren. We hebben een aantal tafellijnen in ons assortiment die gebruikt kunnen worden als  kantinetafels. Hoge tafels zijn hierbij ook een keuzemogelijkheid. Creëer meerdere kleine eilandjes of enkele grotere opstellingen.

Materiaal- en kleurkeuze

Het juiste materiaal doet veel voor de uitstraling van ruimtes. Houten of gestoffeerde stoelen zorgen voor een huiselijk gevoel, terwijl stevige stoelen met kunststoffen zitting en rugleuning rust en eenvoud creëren. Bovendien zijn deze makkelijk schoon te houden. Ideaal voor in kantines. Luxe designstoelen als ware eye-catchers in het bedrijfsrestaurant zijn ook volledig in de mode. Met variatie in kleur en verschillende soorten meubilair wordt de kantine op een spannende manier ingericht.

Kantinemeubilair aanschaffen

Heeft u vragen over de aanschaf van kantinemeubilair of wilt u weten hoe u het de inrichting van uw kantine het beste onder handen kunt nemen? Neem contact met ons op.

Kunststof stoelen, koppelbaar, stapelbaar, hout, gestoffeerd, design, Vepa heeft alles in huis om uw bedrijf te voorzien van een complete kantine-inrichting.

^
a fair furniture company