Hybride werken

Thuiswerken én op kantoor

Ruim twee jaar lang werkten we zoveel mogelijk thuis. Gelukkig zijn we nu op een kantelpunt beland en gaan we van dringend advies tot thuiswerken om het coronavirus tegen te gaan, naar een keuze voor thuis of op kantoor werken. Hybride werken werkt. We hebben met z’n allen laten zien dat thuiswerken net zo productief – en wellicht zelfs productiever – is als op kantoor werken. In veel gevallen willen mensen nu ook deels thuis blijven werken.

Thuiswerken én op kantoor
Hoe zorg je voor een goede hybride werkomgeving?  Een nieuwe manier van werken zorgt voor een behoefte aan nieuwe werkvormen. Een inrichting gericht op taakgerelateerd werken en zoeken naar de juiste balans tussen thuis en op kantoor werken. En met welke producten? Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt.

Onderstaande producten passen goed in een Hybride werkomgeving zoals bijvoorbeeld Patchwork, HomeFit©, Moi en onze Felt-collectie.

Veelzijdige collectie

Onderstaande video’s laten de veelzijdigheid van onze producten zien. Of je houdt van Hotel chique, een Scandinavisch design of juist van organische invloeden: onze producten passen zich aan de omgeving aan.

Hotel chique

ga naar de video

Scandinavian feeling

ga naar de video

Organic industry

ga naar de video
^