VEPA KENNISSESSIES

In de reeks kennissessies organiseert Vepa Project Furniture op 2 oktober a.s. de kennissessie ‘Internet of Things (IoT)’.
De kennissessie organiseren we in samenwerking met iotspot® op een unieke locatie: de IoT Academy in Rotterdam.

Naast inspirerende praktijkvoorbeelden en concrete tips ga je in een workshop zelf aan de slag met ‘Internet of Things’. De sessie is niet alleen interessant voor interieurarchitecten en facility managers, maar voor iedereen die met inrichting te maken heeft en wil weten wat ‘Internet of Things’ voor invloed heeft op duurzaam inrichten.

Kennissessie ‘Internet of Things’
dinsdag 2 oktober 2018

14:00 – 17:00 uur
(met aansluitend buffet)

Nieuwsgierig naar deze bijzondere locatie in Rotterdam?
Meld u dan ook aan voor de gratis rondleiding vooraf door het Innovation Dock.

DEELNAME AAN DE KENNISSESSIE IS GEHEEL KOSTELOOS
HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT

PROGRAMMA

13.45 uur:   inloop/ontvangst met drankje

14.00 uur:   mogelijkheid voor een rondleiding door het Innovation Dock op het RDM terrein

14.30 uur:   start programma met opening  – door Vepa

14.40 uur:   plenair deel: IoT – waar staan we eigenlijk? – door iotspot®
15.00 uur:   iotspot® een efficiënte en duurzame oplossing voor kantoorinrichting

• Marnix Lankhorst: over Internet of Things en het idee achter iotspot®
• Klant/gebruiker van iotspot® aan het woord: praktijkervaring over de toepassing van iotspot® en de voordelen die deze applicatie biedt.

15.30 uur:   pauze – Innovation Dock is toegankelijk

16.00 uur:   workshop IoT Academy (*)

• Hoe kan jouw organisatie efficiënter werken middels IoT? Binnen een uur ontwikkel je bijvoorbeeld een slimme deurbel, vaas of vuilnisbak. We denken ook na over nieuwe businessmodellen en hoe je met IoT meerwaarde kunt creëren voor je klanten.

17.00 uur:   afsluiting en start borrel / buffet

 

(*) Aan de workshop van de IoT Academy kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Voor de overige deelnemers organiseren we de workshop: Smart Buildings. Slimme gebouwen zorgen niet alleen voor een gezond en prettig binnenklimaat. Ze doen meer. Maar op welke manier? En hoe kunnen slimme apps hieraan een bijdrage leveren?

ONDERWERPEN / SPREKERS

Marnix Lankhorst is co-founder van iotspot®: 

“Het iotspot team en de innovatieve partners, hebben iotspot® ontworpen, ontwikkeld en gebouwd, zorgen voor een hoge servicegraad en brengen elke 3 maanden nieuwe functionaliteit uit. Wij voorzien een toekomst waarin alle mensen de kans hebben èn krijgen om te werken of te creëren waar en wanneer zij willen. Wij geloven dat organisaties die onze visie omarmen en ‘activiteit gerelateerd werken’ adopteren, betrokken, loyale en productieve teams aan zich binden. iotspot® creëert een ‘slimme werkomgeving’ zonder ICT impact. We hebben alleen stroom nodig.”

IoT Academy – workshop: 

De IoT Academy is een Stichting die zich als doel stelt om bij te dragen aan innovatie in Nederland door het stimuleren van Internet of Things. De Stichting werkt nauw samen met zijn partners en de developer community en werd opgericht in 2016 door KPN en de RDM Makerspace. De IoT Academy organiseert workshops voor bedrijven op alle niveaus.

Vepa organiseert deze kennissessie i.s.m.

iotspot-logo-v1.5.1-200-px

LOCATIE

IoT Academy
(de IoT Academy bevindt zich op het RDM terrein in Rotterdam)

Scheepsbouwweg 8 – K03
3089 JW  Rotterdam

iot_logo

DEELNAME AAN DE KENNISSESSIE IS GEHEEL KOSTELOOS
HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.