Wij zijn een familiebedrijf

Vepa is een familiebedrijf met zes aandeelhouder-families, gericht op continuïteit, innovatie en duurzaamheid, met oog voor de toekomst en daardoor stabiel groeiend en financieel gezond.

De visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk, juist wanneer de markt eens wat tegen zit. Die manier van denken beïnvloedt de gehele organisatie. De mensen van Vepa kenmerken zich door meewerken en meedenken op een praktische manier. Het is daarom logisch dat zij ook meedelen in de winst.

Inmiddels behoort Vepa tot de top van meubelproducenten in Nederland, zijn we actief in Nederland, België en Duitsland en worden alle producten door de beste mensen en het meest moderne machinepark in Nederland geproduceerd.

“100% made in Holland”, en daar zijn we trots op.

Onderdeel van een groep

Vepa is onderdeel van de VDB-Groep. Een sterke groep Nederlandse producenten van kantoor- en projectmeubilair met meer dan 300 medewerkers verspreid over productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. Naast Vepa bestaat de groep uit de bedrijven:
  • Drentea kantoormeubelen
  • Nice Price Office
  • Bèta kantoorstoelen
  • EromesMarko, dé onderwijsinrichter
  • Facility Express
Nederland
drentea-logo
eromesmarko-logo
niceprice-logo
logo-be-by-bta
facility-logo
logo_de_lockerfabriek_90h
SFA008003612

Vepa is supporter van

SC HEERENVEEN

14754275

sc Heerenveen

Een prima grasmat en supporters met een hart voor voetbal. Unieke eigenschappen voor een voetbalclub. En dan de sfeer in het Abe Lenstra stadion, die is al even uniek. Wij zijn dan ook trots op het feit dat we ook dit seizoen weer sponsor van sc Heerenveen zijn.

Wilt u een wedstrijd in Heerenveen bijwonen? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.