Finalist circulair ondernemen award

VepaDrentea behoort samen met Werven Plastic Recycling en Komeco tot de finalisten van de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle. De winnaar wordt begin juni bekendgemaakt.

De Circulair Ondernemen Award is een initiatief van DORZ. Dit is een stichting voor circulair en duurzaam ondernemen in de regio Zwolle. Uit alle inschrijvingen werd een voorselectie van vijf bedrijven gemaakt. Op basis van een online pitches werden de drie uiteindelijke finalisten geselecteerd.

Een juryopmerking over VepaDrentea:

“Dit bedrijf levert een scala aan voorbeelden op innovatief gebied en het ‘Product As A Service (PAAS)’ model is doorgevoerd (een belangrijke pijler in de circulaire economie). Er is een hoge score op het gebied van sociale impact en de omzet bijna 100% uit circulaire producten. We zijn benieuwd hoe VepaDrentea zich verhoudt tot branchegenoten. Interessante ontwikkeling in biobased producten, waar eveneens gekeken moet worden naar vergelijkbare ontwikkelingen in de branche.”

De award wordt begin juni tijdens de bijeenkomst van VNO-NCW/ MKB Nederland Regio Zwolle uitgereikt. De exacte datum wordt later bekendgemaakt. Meer informatie is te vinden op de website van DORZ, https://dorz.nl/

^