De goed-gevoel-stoel Felt | Vepa

felt stoel

De eyecatcher in uw kantoor; deze comfortabele Felt-stoel nodigt gewoon uit om plaats te nemen. Plezierige gesprekken zullen volgen. Daarbij is het verhaal achter deze Felt-stoel een goede binnenkomer. U en uw gasten zitten namelijk op 60 gerecyclede PET-flessen.

Duurzaam Felt design

Vepa ontwikkelde met de Felt-stoel een echte goed-gevoel-stoel. Volledig ontworpen volgens de circulaire principes. In deze duurzame stoelen krijgt plastic afval een tweede leven. Onze verwondering over de sterke toename van plastic flesjes die vaak eenmalig worden gebruikt, was de aanleiding voor een verkennend onderzoek naar de Felt-stoel. Het is ons gelukt om duizenden PET-flessen niet op de afvalberg te doen belanden, maar in duurzame kantoren in heel Nederland neer te zetten. Een proces van ‘upcycling’. Dat voelt toch prettig als je gaat zitten.

Onverwoestbare innovatie

Onze Felt-stoel is een ‘must-have’ als het gaat om een circulaire kantoor- of projectomgeving. Felt is breed inzetbaar: van vergaderkamer tot ontvangstruimte of bedrijfsrestaurant. Als enige duurzame stoel in Nederland kent Felt vier lagen PET-vilt. Dat maakt dit innovatieve meubel onverwoestbaar. In een circulaire kantoorinrichting is een lange, en daardoor duurzame levensduur een vereiste. Mocht de Felt-stoel ooit zijn functie verliezen in uw kantoorinrichting, dan is het materiaal weer volledig recyclebaar.

Duurzaamheid vol sfeer

De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Onze Felt-stoel van gerecyclede plastic flessen is in verschillende kleuren leverbaar zodat de duurzame stoel in elke kantoorinrichting past. De Felt kleuren dragen bij aan een aangename en inspirerende werksfeer.

Onze expertise

Vepa is expert in het hergebruiken van materialen als hout, stof, plastic en staal. Met deze materialen ontwerpen en ontwikkelen wij vooruitstrevend kantoor- en projectmeubilair. De circulaire economie draait natuurlijk in ons eigen bedrijf op volle toeren. Al vanaf 2012 wordt 96% van onze reststromen gerecycled of levert groene energie op.

Tijd en energie investeren in uw duurzame kantoorinrichting is investeren in uw medewerkers en investeren in de wereld. Dat betaalt zich altijd terug!

^
a fair furniture company