Duurzaam Felt design

Vepa ontwikkelde met de Felt-stoel een echte goed-gevoel-stoel. Volledig ontworpen volgens de circulaire principes. In deze duurzame stoelen krijgt plastic afval een tweede leven. Onze verwondering over de sterke toename van plastic flesjes die vaak eenmalig worden gebruikt, was de aanleiding voor een verkennend onderzoek naar de Felt-stoel. Het is ons gelukt om duizenden PET-flessen niet op de afvalberg te doen belanden, maar in duurzame kantoren in heel Nederland neer te zetten. Een proces van ‘upcycling’. Dat voelt toch prettig als je gaat zitten.

Onverwoestbare innovatie

Onze Felt-stoel is een ‘must-have’ als het gaat om een circulaire kantoor- of projectomgeving. Felt is breed inzetbaar: van vergaderkamer tot ontvangstruimte of bedrijfsrestaurant. Als enige duurzame stoel in Nederland kent Felt vier lagen PET-vilt. Dat maakt dit innovatieve meubel onverwoestbaar. In een circulaire kantoorinrichting is een lange, en daardoor duurzame levensduur een vereiste. Mocht de Felt-stoel ooit zijn functie verliezen in uw kantoorinrichting, dan is het materiaal weer volledig recyclebaar.

Wij helpen u van ontwerp tot levering voor een duurzame werkomgeving. Vraag direct een offerte aan!

Duurzaamheid vol sfeer

De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Onze Felt-stoel van gerecyclede plastic flessen is in verschillende kleuren leverbaar zodat de duurzame stoel in elke kantoorinrichting past. De Felt kleuren dragen bij aan een aangename en inspirerende werksfeer.

Onze expertise

Vepa is expert in het hergebruiken van materialen als hout, stof, plastic en staal. Met deze materialen ontwerpen en ontwikkelen wij vooruitstrevend kantoor- en projectmeubilair. De circulaire economie draait natuurlijk in ons eigen bedrijf op volle toeren. Al vanaf 2012 wordt 96% van onze reststromen gerecycled of levert groene energie op.

Tijd en energie investeren in uw duurzame kantoorinrichting is investeren in uw medewerkers en investeren in de wereld. Dat betaalt zich altijd terug!

Neem contact op voor meer informatie over onze Felt stoel.

Contact

Meer informatie of eventuele vragen? Neem contact met ons op.

+31 (0)528 29 71 11

Vepa B.V.

Industrieweg 31
Postbus 95
7900 AB Hoogeveen

T: +31 (0)528 29 71 11
F: +31 (0)528 27 81 20
E: info@vepa.nl

Copyright All Rights Reserved © 2017 - Cookies