Felt genomineerd voor de Green Product Award 2018

Felt genomineerd voor de Green Product Award 2018

Felt, onze stoel gemaakt van gerecyclede PET-flessen, is genomineerd voor de Green Product Award 2018. Deze internationale award wordt sinds 2013 ieder jaar uitgereikt aan het meest duurzame en innovatieve product.

Uit de ruim 400 inschrijvingen uit 25 verschillende landen heeft de jury Vepa Felt als één van de genomineerden geselecteerd. De genomineerden strijden in verschillende categorieën  mee voor de Green Product Award. Begin juli worden de winnaars door de jury bekendgemaakt. Stemmen voor de publieksprijs kan vanaf 10 juli via http://www.gp-award.com/en.

De Green Product Award is een jaarlijkse internationale competitie voor innovatieve en duurzame producten & diensten. De jury maakt onderscheid in de categorieën architectuur, werk, energie, elektronica, fashion, onderzoek, freestyle, kinderen, communicatie, consumptiegoederen, mobiliteit, meubilair en woonaccessoires. Het doel van de Green Product Award is om een collectie van groene oplossingen te creëren als vervanging van bestaande – minder groene – producten. Sinds het ontstaan in 2013 heeft de organisatie inschrijvingen ontvangen uit meer dan 40 landen. Ruim 600.000 mensen hebben de oplossingen gezien tijdens een internationale beurs of design evenement.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken