Fair Furniture Run

Kilometers vreten voor KWF!

Zaterdag 16 september lopen 13 enthousiaste collega’s van Vepa de eerste editie van de Fair Furniture Run: een estafetteloop tussen 2 vestigingen van de Fair Furniture Group waar Vepa onderdeel van is.

De loop start ’s nachts bij Eromesmarko in Wijchen en eindigt zo’n 140 kilometer later bij Vepa in Hoogeveen. Het doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF zodat er blijvend geïnvesteerd kan worden in onderzoek en vooruitgang om de kans op kanker te verkleinen, de kans op genezing te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Foto: deel van het team dat de Fair Furniture Run gaat lopen op 16 september

Fair voor mens en maatschappij
Vepa ademt duurzaamheid en dat gaat veel verder dan het meubilair en de wijze waarop geproduceerd wordt. Niet alleen zuinig voor de aarde, maar ook zuinig voor de mens! Zo is er met een eigen Running & Cycling Team veel aandacht voor vitaliteit binnen het bedrijf. “En voor eigen initiatief” vult Rudi Gruppen aan, één van de initiatiefnemers van de Fair Furniture Run. “Het is leuk dat je de ruimte krijgt om naast je werk ook iets te doen voor anderen. Koppel dat aan een sportieve uitdaging en dan staan de eerste collega’s al in de startblokken.”

De deelnemers hebben zelf aangegeven hoe vaak en ver ze willen lopen waarbij ze minimaal 2x 5 km lopen. De loop start midden in de nacht en de deelnemers verwachten rond 17.00 uur aan te komen in Hoogeveen waar ze (hopelijk) verwelkomd worden door collega’s en familie.

Wil je het team helpen om het streefbedrag van minimaal € 2.000,- te behalen? Je kunt doneren via deze link. Elke euro telt. Alvast bedankt!

^