Fair Furniture Ride 24 juni 2022

We ondersteunen Stichting Voedseltuin Emmen

Hij staat weer voor de deur: de Fair Furniture Ride. De Fair Furniture Ride is een initiatief van Vepa the furniture factory in Hoogeveen en Emmen. Op 24 juni 2022 organiseert Vepa een sportieve fietstocht tussen alle Nederlandse vestigingen van de Fair Furniture Group , waar Vepa onderdeel van is. De tocht gaat van Breda via Wijchen en Hoogeveen naar Emmen. Een totale rit van ca 270 kilometer!

Rijden voor het goede doel: Stichting Voedseltuin Emmen
Tijdens de jaarlijkse Fair Furniture Ride zetten we ons in voor een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting Voedseltuin Emmen. We vragen de deelnemers om een vrijwillige bijdrage voor de Stichting Voedseltuin Emmen. Maar uiteraard hopen we stiekem een beetje dat er veel mensen zijn die deze fietsers een hart onder de riem willen steken en daarmee ook een bijdrage willen doen.

Ook jouw bijdrage helpt!

In de Voedseltuin in Emmen werken 15 tot 20 vrijwilligers van het voor- tot najaar aan het bewerken van het land om wekelijks groenten en fruit te kunnen leveren aan de Voedselbank Zuidoost Drenthe. Nu het nieuwe FFG GreenField vorm gaat krijgen willen we er alles aan doen om de vrijwilligers een fijne plek te geven qua materialen, gereedschappen en onderkomen.

 

Wil jij de rijders én de Stichting Voedseltuin ondersteunen? Doe dat dan met een donatie aan de Stichting Voedseltuin Emmen. Doneren kan hier!

 

Bijdrage aan de Voedselbank

Een deel van de ‘circulaire kennistuin’ GreenField heeft Vepa voor Voedselbank Zuidoost Drenthe ingericht als enorme moestuin. De moestuin wordt beheerd door Stichting Voedseltuin Emmen. De vrijwilligers van deze stichting bewerken de grond, bestrijden onkruid en bemesten de tuin op een milieuvriendelijke manier. Klanten van de Voedselbank kunnen ook helpen met het verzorgen en oogsten van de gewassen, die daarna dan op hun eigen bord belanden. Alles supergezond en puur van Drentse bodem. Heel wat gezinnen in onze omgeving van Emmen genieten wekelijks van boontjes, piepers, sla en nog véél meer.

^