Fair Furniture Ride met sociaal doel

Ons goede doel: Spieren voor Spieren

De Fair Furniture Ride is een Social Ride van alle bedrijven binnen de Fair Furniture Group. De fietstocht is dit jaar op vrijdag 14 juni.

We fietsen vanaf  onze productielocatie in Wijchen gaan we richting Hoogeveen over een uitdagende route van rond de 160 km. We rijden in verschillende pelotons die elkaar onderweg regelmatig treffen.

En deze Ride is niet voor niets! Voor teambuilding en sportiviteit maar vooral om iets te doen voor een ander. Dat past bij ons als Fair Furniture Group en dat dragen we graag uit! Wij fietsen dit jaar voor ‘Spieren voor Spieren’! We kunnen onze spieren inzetten voor diegenen die daarin beperkt zijn. Hoe mooi kan het zijn! Daarvoor willen we uiteraard zoveel mogelijk geld inzamelen. Draag jij ook je steentje bij? Doneren kan via deze link.

Voor de rest maken we er weer een topdag van!

Rijden voor het goede doel: Spieren voor Spieren

Tijdens de jaarlijkse Fair Furniture Ride zetten we ons in voor een goed doel. Dit jaar is dat de Spieren voor Spieren.

We vragen de deelnemers om een vrijwillige bijdrage voor de Spieren voor Spieren. Maar uiteraard hopen we stiekem een beetje dat er veel mensen zijn die deze fietsers een hart onder de riem willen steken en daarmee ook een bijdrage willen doen.

Direct doneren? Scan dan deze QR-code of volg deze link.

In Nederland zijn er 20.000 kinderen met een spierziekte en elk jaar weer krijgen zo’n 200 tot 250 ouders te horen dat hun kind een ernstige spierziekte heeft. Met enorme impact voor het kind en gezin. Lopen, kauwen, slikken, zelfstandig ademhalen. Kinderen met een spierziekte kunnen dat vaak niet of niet meer. Dit vraagt veel zorg en aanpassing. Veel kinderen komen met hun gezinnen in een intensief medisch traject terecht.

Spieren voor Spieren zet zich in voor deze kinderen en hun gezinnen en vindt het van het allergrootste belang om op een zo jong mogelijke leeftijd te weten of een kind een spierziekte heeft. Iedere dag telt bij de aanpak van spierziekten. Want een spier eenmaal verloren komt nooit meer terug.

^