Duurzaam, circulair en sociaal ondernemen

Met veel trots presenteert de Fair Furniture Group het Social & sustainable development report.

De Fair Furniture Group wil koploper zijn in duurzaam, circulair en sociaal ondernemen. Het rapport richt zich daarmee op de mens, de maatschappij en de aarde. Fair voor mens, maatschappij en aarde is namelijk de basis waarop de Fair Furniture Group wil bijdragen aan een nieuwe toekomstbestendige economie.

Hoogtepunten
Vanwege de coronapandemie kwam de Fair Furniture Group voor ongekende uitdagingen te staan, maar er was ook zeker ruimte voor succes en plezier. Een van de successen is de realisatie van de duurzame nieuwbouw bij Eromesmarko in Wijchen waardoor een gasreductie van 64,2% is behaald. Ook de HomeFit© thuiswerkplek, de Be by Bèta thuiswerkstoel en de opening van de Meshallen mogen niet in het rijtje met hoogtepunten ontbreken. Datzelfde geldt ook voor de introductie van de circulaire Hemp-stoel van Vepa, die onlangs bekroond werd met de internationale Innovation Award „Renewable Material of the Year 2021”.

Fair voor mens, maatschappij én de aarde
Het rapport is – evenals de Fair Furniture Group – een tikkeltje anders dan gebruikelijke rapporten. Op geheel eigen wijze worden de standpunten, doelstellingen, oplossingen en successen van de groep beschreven en in beeld gebracht.

Ga hier verder om het digitale rapport te lezen.

Ontvang je graag een gedrukt  exemplaar, laat dan hier je gegevens achter. We sturen je dan een versie toe.

^
a fair furniture company