Fair Furniture Academy in Emmen

Op onze locatie in Emmen wordt momenteel de Fair Furniture Academy gerealiseerd. De academie is een opleidingsinstituut en kenniscentrum voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam produceren, circulair ontwerpen en inrichten volgens de allernieuwste principes. Dus van inrichtingsadviseur en (interieur)architect tot facility manager, inkoper en Arbo-adviseur. De Fair Furniture Academy is hiermee kenniscentrum voor relaties van alle bedrijven van de Fair Furniture Group.

Gevarieerd programma
In onze branche volgen de ontwikkelingen zich in snel tempo op. Zowel in de manier waarop organisaties zich huisvesten en werken als op het gebied van circulariteit en nieuwe verdienmodellen. Deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor praktische zaken als ontwerp, montage, demontage en hergebruik. Daarnaast is het belangrijker dan ooit om organisaties te ondersteunen bij alle facetten van verantwoord werken. In onze trainingen en workshops gaan we samen met professionals aan de slag om hierin de beste keuzes te kunnen maken. De academie is ook de plek waar monteurs en andere medewerkers producttrainingen kunnen volgen. Naast de opleidingsfunctie is de locatie beschikbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een vergaderlocatie of een locatie om een seminar of (netwerk)bijeenkomst te organiseren.

https://vepa.nl/wp-content/uploads/2021/07/Emmen1.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2021/07/Emmen3.jpg

Huidige stand van zaken
Onze locatie in Emmen is niet alleen plek van de Fair Furniture Academy, ook De Lockerfabriek krijgt hier een uitgebreide showroom. Op de begane grond vind je alle mogelijke lockeroplossingen van De Lockerfabriek en loop je direct door naar de fabriek waar je ziet hoe de lockers gemaakt worden. Op de eerste verdieping wordt de academie gerealiseerd. Uiteraard gebruiken we voor de nieuwe inrichting zoveel mogelijk meubels en materialen uit de oude showroom of we zoeken een herbestemming voor de oude materialen.

Vooruitzichten
Eind september verwachten we de verbouwing afgerond te hebben zodat er vanaf oktober dit jaar rondleidingen, workshops, kennissessies en trainingen plaats kunnen vinden. Benieuwd naar het programma of zelf een suggestie voor een evenement? Neem dan contact met ons op!

https://vepa.nl/wp-content/uploads/2021/07/Emmen5.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2021/07/Emmen4.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2021/07/Emmen2.jpg
^