Tweede leven

Geef je oude Vepa of Drentea meubilair een tweede leven.

Veel bedrijven denken na over hun toekomstige huisvesting.

Door Covid-19 en het vele thuiswerken is er namelijk een nieuwe situatie ontstaan. Er is vaak behoefte aan meer flexibiliteit, meer ontmoetingsplekken, minder kastruimte en een andere indeling van kantooromgevingen.

 

Heb je in het verleden bureaumeubilair van Drentea of Vepa aangeschaft en is er ook binnen jouw organisatie behoefte aan een andere inrichting?

Dan willen wij daar graag in ondersteunen. Het meubilair dat niet meer geschikt is, wordt aangepast of we geven het op een andere manier een tweede leven.

Het door ons in het verleden geleverde meubilair is circulair ontworpen en kan daarom eenvoudig aangepast worden.

We kunnen bijvoorbeeld een duowerkplek ombouwen tot een enkel bureau, de zithoogteverstelling aanpassen naar stahoogte of een aangepaste werkplek bij medewerkers thuis inzetten als thuiswerkplek.

Kan het meubilair binnen jouw organisatie geen tweede leven krijgen, dan nemen we het graag terug.

Wij kunnen alle onderdelen opnieuw inzetten voor de productie van nieuw meubilair binnen ons circulaire platform. Of we zetten het meubilair weer in bij andere opdrachtgevers waar wij een circulair contract mee hebben. Zij geven vaak de voorkeur aan het inzetten van nieuw gebruikt meubilair, zonder gebruik van nieuwe grondstoffen.

De restwaarde van jullie meubilair kan oplopen tot meer dan 25% van de aanschafwaarde!

Vraag je voorstel aan

 

Hoe werkt het?

Volg de stappen om digitaal een voorstel te ontvangen van het bedrag waartegen wij je oude Vepa of Drentea meubilair terugkopen. Op basis van foto’s van het meubilair en de beschikbare aantallen doen wij een eerste voorstel. Daarna maken we een afspraak om het meubilair fysiek te beoordelen door één van onze circulaire specialisten en maken we het voorstel definitief. De overeengekomen waarde kun je direct gebruiken voor de aanschaf van iets nieuws, of voor het aanpassen van bestaand meubilair. Ons assortiment bestaat uit veel meer dan alleen werkplekmeubilair. Zo hebben we een uitgebreide collectie voor de inrichting van vergaderruimtes, zittend of staand ontmoeten, restaurants, concentratieplekken, belruimtes en meer.

Ieder type meubel van Vepa of Drentea komt in aanmerking voor deze circulaire retourservice (in verband met logistieke voorwaarden geldt hiervoor wel een minimum van 20 stuks). Voor ons heeft alles waarde. Er is altijd een mogelijkheid om het in te zetten voor een tweede leven. Uiteraard denken we ook graag mee over hergebruik van meubilair van andere leveranciers. Hiervoor kunnen we geen digitaal voorstel doen. Er zal dan een van onze circulaire specialisten langskomen om het meubilair fysiek te bekijken en te beoordelen.

^
a fair furniture company