Sponsoring - Vepa the furniture factory

Sponsoring

Plasticvissen, wielrennen en Smart Industy. Als wij ergens in geloven dan pakken we door!

 

Vepa is official supplier van de ambitieuze WorldTour-wielrenploeg Team DSM.
Ook hebben we onze eigen Vepa-boot waarmee we plastic afval uit de Amsterdamse grachten vissen.
Daarnaast zijn we partner bij het eerste commerciële 3D-geprintte gebouw van Europa, de Vergaderfabriek.

Official supplier Team DSM

Met fantastische overwinningen in de afgelopen Tour de France, de klassiekers en topklasseringen in de Giro d ‘Italia is Team DSM uitgegroeid tot een van de smaakmakers van het wielerpeloton.

We zijn dan ook trots om official supplier van Team DSM te zijn.

Samen beter

Bij Vepa vinden we het een uitdaging om continu beter te worden, net als bij Team DSM. We vinden dat we meer dan genoeg redenen hebben om elkaar op te zoeken en te versterken.

Met Vepa als ambitieuze official supplier weet Team DSM zich verzekerd van een uniek en duurzaam ingericht hoofdkantoor en Experience Center. Daarnaast is ook de Keep Challenging Center in Sittard door ons ingericht. Een unieke werk- en woonomgeving voor de development talenten van Team DSM.

Sportieve levensstijl

Bij Vepa realiseren we oplossingen waarmee mensen plezieriger, beter en vitaler kunnen werken. We onderstrepen dit nog eens met ons eigen Vepa Cycling Team en de vele  sport events  die we organiseren voor onze medewerkers en relaties.

Ook dat is een van de redenen dat we trotse supplier van Team DSM zijn. Om onze betrokkenheid bij een gezonde levensstijl te benadrukken. De focus op vitaliteit en gezondheid is al jarenlang een onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

 

Sponsoring Plastic Whale

We sponsoren diverse organisaties maar enkel organisaties die passen bij ons bedrijf.

Dat kan in de vorm van een jaarlijkse bijdrage, maar ook door het beschikbaar stellen van nieuwe meubels.

Sinds 2018 sponsoren we bijvoorbeeld een boot van Plastic Whale. We gaan regelmatig plasticvissen om de Amsterdamse grachten schoon te maken.

Sponsoring de Vergaderfabriek

De Vergaderfabriek is het eerste commerciële 3D-geprinte gebouw in Europa.

De Vergaderfabriek is een co-creatie van diverse branches waarbij Vepa het meubilair leverde.

De ronde vorm, het gebruik van duurzame materialen en de technologie aan de binnenkant van het gebouw zijn uniek. Traditioneel bouwen was daarom geen optie.

Sponsoring Sitness

Sitness.nl biedt rolstoelbasketballers een online platform. Via deze site nemen zij u mee in hun ‘Road to Tokyo 2020’ en vertellen zij hun belevenissen als sporter en mens.

Maar het meest briljante is dat deze sporters heel zittend Nederland gaan helpen om beter te zitten en gezond en vitaal de werkdag door te komen. Want wie kan je nou beter helpen met gezond zitten dan iemand die voor altijd tot zitten is veroordeeld?

Daarom ondersteunen wij Sitness bij de organisatie van de jaarlijkse ‘Zitloze Werkdag’.  Wij doen mee, jullie ook?

^
a fair furniture company