Circulaire Economie Projectinrichting - Vepa the furniture factory

Circulaire Economie Projectinrichting

Geen woorden maar daden

Investeren in de circulaire economie: uw kantoorinrichting is het vertrekpunt

Betere prestaties, meer werkgeluk, hogere klantbeleving, minder ziekteverzuim; we ervaren elke dag de voordelen van een duurzame en gezonde werkomgeving. Steeds meer organisaties leggen de focus op een duurzame kantoorinrichting, waarbij grondstoffen zoveel mogelijk worden hergebruikt met zo min mogelijk gebruik van energie en transport. Circulair inrichten dus.

Innovatie in kantoormeubilair

Het circulaire gedachtegoed ontwikkelt zich snel. Organisaties met duurzame ambities weten vaak niet goed waar in de circulaire keten ze het beste kunnen instappen. Vepa kan hierbij uw gids zijn. Als ontwerper en producent van duurzaam kantoor- en projectmeubilair lopen we sinds 1971 voorop als het gaat om duurzame innovatie. Onze kennis en kunde omtrent circulaire projectinrichting delen we graag met u, omdat we -in onze overtuiging- allemaal aanjagers moeten zijn van een betere wereld.

Wij helpen u van ontwerp tot levering met een duurzame werkomgeving. Vraag direct een offerte aan!

Afval als basis voor een duurzame eigentijdse uitstraling

Onze visie op de circulaire economie projectinrichting richt zich op grondstoffen, transport, hergebruik & revitalisering, recycling en duurzame energie. In afval en reststromen zien wij nieuwe kansen voor innovatieve kantoor- en projectmeubelen. Vepa ontwikkelt meubilair met zo veel mogelijk recyclebare en gerecyclede grondstoffen. Dat combineren we met duurzame en natuurlijke materialen zoals hout, wol en staal. Zo ontstaat het mooiste designmeubilair. De productie van onze kantoormeubelen is 100% Hollands. Deze bewuste keuze om zelf te produceren minimaliseert niet alleen onze transportbewegingen, maar garandeert ons een oerdegelijke kwaliteit. Met deze hoogwaardige meubelen creëren we samen met u gezonde en inspirerende werkplekken die life-cycle-proof zijn. We streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke levensduur. Als uw kantoor- of projectinrichting uiteindelijk zijn functie verliest, kunnen we alle materialen opnieuw inzetten voor nieuwe producten. Zo geven wij afval een nieuw leven.

Laat uw circulaire economie goed draaien

Wilt u uw kantooromgeving circulair inrichten? Maak kennis met Vepa’s ketenaanpak. Aan de hand van onze visie bepalen we hoe we het gebruik van grondstoffen kunnen beperken. Onze ontwerpen gaan uit van duurzame principes. Onderdelen zijn makkelijk te vervangen. Dit vergroot de repareerbaarheid. Alle elementen uit uw kantoorinrichting zijn makkelijk in recyclebare delen te demonteren. Wij zijn expert in het hergebruiken van materialen als hout, stof en staal. De circulaire economie draait natuurlijk in ons eigen bedrijf op volle toeren. Al sinds 2012 wordt 96% van onze reststromen gerecycled of levert groene energie op.

Tijd en energie investeren in de circulaire economie is investeren in uw medewerkers en investeren in de wereld. Dat betaalt zich altijd terug!

^
a fair furniture company