Architecten Wielerkoers dit jaar vanaf Vepa

mooi tocht dwars door Drenthe

De Architecten Wielerkoers is terug in een nieuw jasje.
Op donderdag 14 september rijden we een mooie tocht dwars door Drenthe met start en finishplaats bij Vepa in Hoogeveen.

De enige echte Architecten Wielerkoers van Nederland bezoekt dit jaar Drenthe. En de tocht is uitdagender dan ooit, want dit jaar fietsen over het parcours van het officiële EK wielrennen, dat een week later in Drenthe plaatsvindt. Natuurlijk ga je als deelnemer die sfeer proeven. De Architecten Wielerkoers is sportiviteit en netwerken op de racefiets met unieke deelnemers uit de wereld van architectuur, interieur en toeleveranciers.

Na een aantal soortgelijke edities hebben vier wielerminded bedrijven de koppen weer bij elkaar gestoken. Filex, Industrielicht en DecoLegno zorgen samen met Vepa voor de organisatie van de komende Architecten Wielerkoers. We fietsen over het officiële EK parcours door het schitterende Drentse landschap en plannen op een unieke plek onze tussenstop. Natuurlijk kunnen deelnemers rekenen op uitstekende faciliteiten waaronder gratis parkeren, bewaking van de fietsen, douchegelegenheid en catering.

Sportief bezig zijn, genieten van een geweldig event in de mooiste fietsprovincie van Nederland en tussendoor ideeën en plannen uitwisselen op het gebied van architectuur en inrichting: het zijn dé ingrediënten van de Architecten Wielerkoers. Ben je architect, interieurarchitect en/of werkzaam in de wereld van de architectuur, daarnaast wielerminded en hou je van uitdagingen? Schrijf je dan nu in voor de editie 2023 via de aanmeldlink op de website.

https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/05/AWK3-1.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/05/AWK4.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/05/AWK2.jpg
^
a fair furniture company