Aandacht voor Hemp-collectie op evenement bij Plantics

Op woensdag 28 juni 2023 vond de eerste kennissessie: hoe bio is bio? plaats

Tweeëntwintig ambassadeurs uit het dealernetwerk van Vepa volgden de eerste uit een reeks verdiepende kennissessies. Het kernthema van deze dag: ‘Hoe bio is bio?’. We kijken terug op een inspirerende middag, vol kennisdeling en groepsdiscussie. Met speciale aandacht voor de Hemp Collectie van Plantics en Vepa.

Het programma
De middag begon met een lunch en welkom, waarna de bezoekers direct een sneak peek kregen in de Hemp-productiehal. Daarna volgden verschillende presentaties van de betrokken partijen:

  • Vepa over het ontstaan van de samenwerking en de ontwikkelingen van de collectie
  • Hempflax over hennep als grondstof en de vele toepassingen ervan
  • Plantics over de Superior Natural Materials waarvan de meubels uit de collectie zijn gemaakt

Ook kregen de ambassadeurs een rondleiding door het lab en de demoruimtes van Plantics. En was er een groepsdiscussie over het thema ‘Hoe bio is bio?’. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel.

De Hemp Collectie
In 2020 lanceerden Vepa en Plantics samen de Hemp collectie. De Hemp High en Hemp Fine zijn de eerste stoelen ter wereld waarvan de kuip volledig bestaat uit plantaardig materiaal. De combinatie van Nederlandse hennep en Plantics biohars zorgt voor een oersterk materiaal dat ook nog eens volledig recyclebaar en circulair is.

Intentie
Door meer aandacht voor de Hemp collectie, hopen we de wereld beter en duurzamer te maken. Voor de mensen en de toekomstige generatie.

https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/07/Plantics1.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/07/Plantics2.jpg
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2023/07/Plantics3.jpg
^