Welkom bij Vepa the furniture factory

Tevreden werken! Dat is waar we ons voor inzetten; voor onze klanten, onze medewerkers en natuurlijk onze leveranciers.

Ergonomie, design, duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, leefomgeving en goed bestuur zijn de pijlers waarop we bouwen. Dat is hoe wij bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen in hun werk.

 

Bekijk onze nieuwste producten

Collectie

Of het nu gaat om werken, ontvangen, vergaderen of opbergen, wij hebben een breed productenaanbod dat aan alle wensen van jouw werkomgeving voldoet. Onze uitgebreide meubelcollectie is zo samengesteld dat een inspirerende werkomgeving gecreëerd kan worden.

 

Bekijk onze uitgelichte projecten

Co-creatie

Co-creatie is misschien wel de meest intensieve manier van samenwerken. Daarbij brengen opdrachtgever, haar adviseurs en wij onze kennis in met één centraal doel: het creëren van een inrichting op maat waarin mensen met een goed gevoel kunnen werken. Standaard oplossingen en meubels volstaan niet altijd, soms is er meer nodig.

Lees meer

you’ve got an idea…

we’ve got
the opportunity
the brains
the hands
the skills
the know-how

Feitelijk stellen we onze fabriek met al haar kennis en middelen ter beschikking aan onze klanten en hun adviseurs om juist die producten te maken die optimaal bijdragen aan het welbevinden in de werkomgeving. En daar gaan we ver in, van de ontwikkeling van een 2-persoons gevangeniscel tot een collectie meubelen gemaakt van Amsterdams grachtenplastic die haar weg vindt naar de boardrooms van de grootste bedrijven in Nederland én daarbuiten.

Wij zijn makers van mogelijkheden.

Circulair inrichten
en revitalisatie

Het realiseren van een circulaire inrichting is een teamprestatie. Samen met alle betrokken partijen zorgen we voor het in kaart brengen van alle eisen en wensen. Vepa richt zich natuurlijk op de technische ontwikkeling en productie en samen met de architect en inrichters zorgen we voor een prachtige omgeving om in te werken. Dit noemen wij circulair inrichten. Onze fabriek is uw gereedschapskist. Zo maken wij voor u een aanpassing op een standaard of misschien wel een volledig nieuw product

Lokaal en in-house

Enkel produceren in eigen fabrieken is bijzonder. Wij produceren alles in onze eigen fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Breda, Wijchen en Telford.

Al onze producten worden gemaakt door de beste mensen en de meest moderne machines, we koppelen hightech productie aan echt vakwerk. En daar zijn we trots op!

Duurzaam Doen met Vepa

Vepa is hard op weg naar een afvalloze fabriek. In de serie “Duurzaam Doen met Vepa” laten we zien hoe we duurzaam innoveren, denken en doen. We vervangen belastende grondstoffen door duurzame alternatieven, produceren onder uitstekende arbeidsomstandigheden, maken gebruik van lokale leveranciers en bedenken circulaire oplossingen voor ons restmateriaal en afval. Zo zorgen we ervoor dat er niets in de afvalbak belandt.

Vertel me meer!

Hergebruik van textiel

Bekijk de video

Hergebruik van staal

Bekijk de video

Hergebruik van hout

Bekijk de video

Recyclen van PET

Bekijk de video
^